Intermoto Czech Klaffi před odletem do Qataru

Materiál pro první dva závody naložen do beden a vyexpedován směr Qatar, člen týmu Intermoto Czech Klaffi zaznamenal úspěch v závodech rádiem řízených modelů.

Vše do beden - je tu odlet k prvnímu závodu letošní sezóny
Motocyklový tým Intermoto Czech Klaffi finišuje v přípravách na první závod letošní sezóny, kterým bude úvodní díl Mistrovství světa třídy supersport. Do asijského Qataru tak putuje pět velkých, přepravních beden, ve kterých jsou uložené především čtyři kompletní motocykly Honda CBR 600RR. Na zámořskou cestu, představující závody v qatarském Doha a následně na australském Phillip Islandu, putuje však mnoho dalšího materiálu. Vedle již zmíněných, kompletních motocyklů to je další jeden stroj v rozebraném stavu, dále jedna bedna obsahuje celkem 22 rezervních kol, pro případ havárií jezdců je v další uloženo šest kompletních sad plastů, vedle rezervního motoru připraveného belgickou, ladičskou firmou Dholda a vedle množství různých dílů z výfukových svodů, je v další bedně uloženo mnoho různého materiálu, který dohromady se všemi motocykly čítá neuvěřitelných 2 250 kilogramů. O tom, že přeprava materiálu k zámořským závodům není levnou záležitostí, dokládá i skutečnost, že náklady na přepravu vyčíslil promotér šampionátu na 19,20 Euro za kilogram a tak si lze velmi lehce spočítat, na kolik cesta ke dvou úvodním závodům vyjde.
Tým Intermoto Czech Klaffi získal díky sportovnímu řediteli vynikající úspěch v zajímavém, sportovním odvětví – v závodech rádiem řízených modelů.
Bývalý motocyklový závodník, stále aktivní závodník v automobilových soutěží, ale především sportovní ředitel týmu Intermoto Czech Klaffi pan Marek Morávek se účastní Mistrovství republiky v kategorii KYOSHO - rádiem řízené modely automobilů. V prozatím posledním závodě letošní sezóny, který se konal na dráze v Čelákovicích, dokázal Marek porazit všechny své soupeře a zaslouženě zvítězit. Úspěch královéhradeckého týmu podtrhl v kategorii Junior mladý Petr Kubíček, syn majitele týmu Intermoto Czech Klaffi. Petr dojel v juniorské kategorii na čtvrtém místě, čímž ukázal, že v tomto sportu bude jednou silným zástupcem.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist