Imola: Rekordní pohostinnost!

Tým Effenbert Liberty Racing se svou pohostinností nekompromisně zaútočil na parkoviště závodních strojů na historické trati Dina a Enza Ferrariho v Imole během tří dnů závodního víkendu druhého závodu WSBK 2012.

Obrovské organizační úsilí, aby na závodní dráze, lépe řečeno v paddocku, fungovalo vše co nejlépe, to je cíl týmové práce pod vedením majitele týmu Dr. Maria Bertuccioho, tedy prokázat vysokou úroveň pohostinnosti.

"Chceme dělat velké a dobré věci“, zdůraznil majitel týmu a dodal: „Nic nebylo ponecháno náhodě a jsem velmi spokojen s výsledkem To je náš styl, který nás charakterizuje a my jsme na to hrdí, že jsme také z tohoto pohledu všechny přesvědčili! "
Se svými 340 m² je hospitality týmu Effenbert Liberty Racing největší v celém paddocku WSBK, a od 30. března do 1. dubna ji navštívilo více než 450 hostů!

Po celou dobu závodního víkendu uvařili zkušení kuchaři přímo na místě okolo 1500 jídel a podařilo se jim sestavit vlastní menu s velmi dobrým výběrem jídel, která se jinak dostanou na stůl pouze v těch nejlepších restauracích. Kromě toho bylo spotřebováno více než 4200 litrů piva Effenbert.
Výsledkem tohoto úsilí se tak utvořil obraz týmu s velkým vlivem a to vše také bylo obrovským úspěchem.

Venku za showbike, měl tým Effenbert Liberty Racing tu čest vystavovat legendární motocykl Troye Baylisse, který nám laskavě poskytl sponzor týmu, a který tak nabídl pro všechny návštěvníky v paddocku příležitost obdivovat kus historie světového superbikového šampionátu živě.
Pokud tedy je pravda to, že Effenbert Liberty Racing jako první tým nasadil do WSBK v době trvání 25 let šampionátu 4 jezdce v té nejvyšší kategorii, tak jeho pohostinnost je skutečně významným bodem pro celé toto období závodění SBK.

Naše pohostinnost je branou ke vstupu do týmu Effenbert Liberty Racing a není možné nás minout.

No tak přesvědčte se sami! ... Jste vítáni!

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist