Hodgsonuv navrat uz letos v dubnu ?

Behem zimni prestavky se hodne hovorilo o tom, ze by se mistr sveta z roku 2003, Brit Neil Hodgson, mel vratit do samapionatu WSBK do tovarniho tymu Ducati...A vse udajne ztroskotalo pouze na tom, ze Troy Bayliss uplatnil "pravo veta".

Ovsem nyni se zda, ze mistr sveta z roku 2003 sve misto v sampionatu WSBK nasel. Jedna se o druheho jezdce francouzske staje Yamaha-YZF-Teamu, kde jezdi doposud pouze Japonec Shinichi Nakatomi - vloni jeste Abe a Gimbert. A v Qataru se velmi hlasite mluvilo o tom, ze planovany comeback by se konal uz na domaci trati v Donningtonu, tedy 1. dubna 2007.
Faktem je skutecnost, ze britsky jezdec zatim na letosni sezonu osobne nepotvrdil zadnou oficielni smlouvu s nekterou staji a to ani v serialu AMA ci BSB.
Jezdec zijici na Isle of Man, Brit Neil Hodgson, vyhral v roce 2003 s Ducati mistrovsky titul v superbicich, rok nato jezdil absolutne bez uspechu zavody MotoGP na jednom motocyklu staje D'Antin-Ducati. A potom zustal italske znacce veren a jezdil za ni 2005/6 v americkem serialu AMA.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist