HannSpree oficiální sponzorem WSBK

Další silný partner podpoří superbikový šampionát.

HANNspree, elektrotechnická společnost z Tchaj-wanu, která vyrábí především LCD monitory a televize, se stala oficiální sponzorem superbikového mistrovství světa. Po své prezentaci v motokrosovém šampionátu vtrhla tato společnost razantním krokem i na silniční část motocyklových šampionátů. Po oznámení sponzorství v týmech MotoGP a WSBK se není stala i jedním ze sponzorů celého šampionátu světové kategorie.
"Recept na úspěch společnosti HannSpree je v naší schopnosti dodat čerstvý vzduch do šedého světa elektroniky," říká Kevin Chang, šéf evropské odnože asijské společnosti. "Jsme si jistí, že stejný přístup můžeme přinést i do superbikového šampionátu. Vstup do světa závodních motocyklů a sponzorství superbikového mistrovství světa je přirozený následek filozofie HannSpree. Superbike World Championship a HannSpree sdílí stejný druh zábavy a vzrušení."
"Jsem potěšený, že mohu oznámit společnost HannSpree jako oficiálního sponzora mistrovství světa superbike," říká Paolo Flammini, šéf promotéra šampionátu, společnosti FG Sport. "HannSpree je mladá společnost, ale již si po celém světě udělala velké jméno. Je zcela jasné, že tato dohoda otevírá velké obzory dalším dvaceti letům superbikového mistrovství. FG Sport je extrémně šťastné, že spojí své síly se společností HannSpree. Doufáme, že můžeme pomoci této společnosti v její propagaci a jejím růstu."

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist