Guintoli je připraven závodit v Assenu

Všichni jsme měli strach, když jsme viděli, v jakém špatném zdravotním stavu byl Sylvain Guintoli po havárii z prvního závodu v italské Imole.

Francouz havaroval v úseku Tamburello, když byl atakován Haslamem, který ho vytlačil mimo trať a způsobil tak pád našeho jezdce. Naštěstí se nepotvrdila žádná vážná zranění, i když to zpočátku nevypadalo vůbec dobře. V pondělí se Sylvain Guintoli podrobil lékařskému vyšetření, po kterém řekl: "Absolvoval jsem podrobnou prohlídku u svého lékaře ve Velké Británii. Žebra nejsou naštěstí zlomená, jen hodně pohmožděná, což je velká výhoda. A velké bolestivé modřiny určitě po čase zmizí, takže bych se měl ve zbývajícím čase do dalšího závodu v Assenu zotavit.
Stále se cítím velmi frustrovaný závodním dnem v Imole, kde jsme odvedli během tréninků skvělou práci (Guintoli získal druhé místo v Superpoli - pozn. Bosso). Cítil jsem se připraven závodit o stupně vítězů, bohužel díky chybě jiného jezdce to nebylo možné. Pozitivní je, že tým, motorka a já máme nyní velmi dobrý pocit a našli jsme hodně rychlou závodní rychlost. Už nyní se těším do Assenu, který je mým oblíbeným okruhem.“

Při příležitosti této tiskové zprávy by tým Effenbert Liberty Racing rád věnoval respekt a solidaritu rodině mladého jezdce Joana Lascorze a celému jeho týmu. Modlíme se za něj.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist