Foggy Petronas Racing

Tým Foggy Petronas Racing by chtěl navázat na dobré výsledky z loňské sezóny, kdy jeho jezdci dosáhli dokonce na pódiová umístění.

Na víkendové testování v Kataru se připravuje i superbikový tým Foggy Petronas Racing, který letos představí novou dvojici svých jezdců. Tým Carl Fogartyho přijíždí do Doha s Garry McCoyem a Steve Martinem, které doplní i nový manažer Jack Valentine. Dva Australané za řidítky malajsijského motocyklu britského týmu jsou připraveni dosáhnout výraznějších výsledků, než předvedli dosavadní jezdci týmu legendárního Foggyho, i když na pódiová umístění Chrise Walkera a Troy Corsera v loňském roce, bude letos velmi obtížné navázat.
Steve Martin
S tím jak věci postupují a s tím, co chlapci v Británii udělali, jsem spokojený. Myslím, že dostat se nahoru nebude dlouho trvat. Někdy je v nových podmínkách postup těžký, nevíte jestli to je jezdcem nebo nastavením motocyklu. Srovnání je dobré v místech jako například Valencia, tam totiž víte, kde by měl být váš čas. Tady je alespoň dobré, že budeme ve znalosti tratě na stejné úrovni. Okruh Losail vypadá, že bude pěkně kluzký, pokud vyjedete mimo stopu, asi se dostanete do problémů.
Garry McCoy
Jak jistě všichni viděli vloni v televizi, okruh je velmi kluzký. Doufám však, že mě to moc neovlivní. Okruh vypadá dobře, zdravotně jsem již v pořádku a tak se nemůžu dočkat, až vystoupím z letadla. Vždy je trochu obtížné připravovat se na nový okruh. Prvních pár kol se budu jen rozhlížet, hledat několik brzdných bodů. Poté začnu brzdit později a později.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist