Firma Pata hlavním sponzorem Kuby Smrže

Spojení týmů Guandaliniho a Borcianiho už přineslo první ovoce a sice hlavního sponzora firmu PATA pro Team B&G Racing.

Spojením týmů Marca Borcianiho a Mirco Guandaliniho vznikl na rok 2010 "Team B&G Racing."
 
"Letošní sezónu pojedeme s motocyklem Ducati a chtěli bychom ji tímto poděkovat. Jsme profesionální tým a ačkoliv jsme zvažovali nabídku od Aprilie, tak jsme se nakonec, já a Mirco, rozhodli zůstat tam, kde jsme zatím získali naše nejlepší výsledky, tedy u Ducati", říká jeden ze dvou týmových šéfů Marco Borciani pro motorsport-magazin.  


"Rok 2009 byl velmi silně zasažen hospodářskou krizí a v Marcu Borcianim jsem našel člověka se stejnými názory, což nám umožnilo spojit své síly a odstartovat projekt na rok 2010 a dále do příštích let s tím, že máme před sebou velké cíle. Můžeme tak koupit dva nové motocykly Ducati 1098, a našemu jezdci dát k dispozici konkurence schopný bike. To znamená, že můžeme výsledky z loňského roku zopakovat, nebo je dokonce zlepšit", říká druhý týmový šéf Mirco Guandalini. 

Velmi důležitým momentem pak bylo získání hlavního sponzora, firmy PATA spa. Tato firma, vyrábějící slané brambůrky, slané sušenky, hranolky a crackery bude už čtvrtý rok podporovat superbikové aktivity Borcianiho: "V posledních třech letech zvětšila naše firma svou sponzorskou péči až tak, že letos bude hlavním sponzorem. Naším cílem je díky týmu a WSBK zviditelnit naši značku a výrobky jak doma, tak i v zahraničí", říká pro motorsport-magazin pan Marco Gobbi z rodinné firmy PATA spa.

"Ze sportovního hlediska je spojení Borciani-Guandalini a Ducati velmi dobrou možností, jak získat nezbytné Know-How v přípravě motocyklu a jeho dalšího vývoje. A také jsme rádi, že tento tým pojede s Jakubem Smržem, který zajel v roce 2009 skvělé výsledky a zároveň doufáme, že se v budoucnu ještě zlepší", dodal dále Gobbi.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist