Fabrizio v roce 2011 za BMW?

Během prvních dvou dnů superbikového šampionátu v italské Monze se objevili i první náznaky, jak by mohly vypadat některé změny v příštím roce. Jedna z nich je celkem logická, více v následujícch řádcích.

25-letý Ital Michel Fabrizio by mohl sedět v příštím roce v sedle jednoho ze dvou továrních motocyklů BMW. Tato zpráva vykristalizovala během prvních dvou dnů víkendového závodu v Monze, když Ital řekl italským novinářům, že jeho setrvání u Ducati v roce 2011 není vůbec jisté.


Možná má toto vyjádření Fabrizia hodně společného se současnou situací v továrním týmu Ducati, kde to momentálně ale vůbec neklape. V každém případě byl v dnešním superpoli Fabrizio o hodně lepší, než Haga. Sympatický Japonec ale místo souboje o titul mistra světa bojuje nyní sám se sebou!


Po odchodu Davide Tardozziho to jde v továrním týmu Ducati od deseti k pěti. Výsledky zůstavají hodně za očekáváním a naopak u BMW to pomalu dostává řád a pořádek. A především Troy Corser se s motocyklem S1000RR stále zlepšuje. A právě v tomto týmu určuje Tardozzi směr dalšího vývoje!

A je jistě veřejným tajemstvím, že Tardozzi a Fabrizio mají k sobě i lidsky velmi blízko. A jedno je také jisté, že aspoň jeden ze dvou aktuálních pilotů  BMW - Corser nebo Ruben Xaus - budou muset tovární bavorský tým po sezóně opustit. 

Fabriziovi smlouva u Ducati končí a jeho přítel Tardozzi tahá u BMW za nitky, takže není potřeba moc fantazie, představit si, jak to může dopadnout.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist