Fabrizio nahradí v Imole zraněného Terola

V závodu na okruhu v Assenu havaroval Nicolas Terol a pádem si způsobil zlomeninu vřetenní kosti pravé ruky, což si sice nevyžádalo operaci, ale španělský jezdec superbikového týmu Althea Racing potřebuje nějaký čas na zotavení. Do víkendu v Imole tak nenastoupí a v sedle jeho Ducati Panigale R pojede italský závodník Michele Fabrizio.

Michele Fabrizio je zkušeným závodníkem, který má na kontě pětatřicet umístění na stupních vítězů suberbikové kategorie včetně čtyř vítězství a pole position právě z Imoly. „Jsem moc rád, že mi z Althea Racing zavolali. Třebaže se jedná jen o jeden závodní víkend, je mi nesmírnou ctí pracovat s týmem, jehož součástí jsem chtěl vždy být,“ uvedl Fabrizio, který jel před deseti lety s týmem v supersportech.

„Vím, že mám důvěru jak majitele týmu Genesio Bevilacqua s nímž se dobře znám, ale také členů týmu, s kterými jsem spolupracoval v roce 2005. Pro mě to to znamená naprosto vzrušující zkušenost, protože jsem si vědom možnosti předvést svůj potenciál, jako plně konkurenceschopný závodník. Cokoliv se stane, bude to úspěch!“
.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist