Fabrizio: Budu krýt Hagovi záda

Michel Fabrizio si už nemůže v celkovém pořadí mistrovství světa superbiků ani polepšit, ale ani pohoršit. Takže bude tento italský jezdec "krýt záda" svému týmovému kolegovi Noriyukimu Hagovi a snažit se mu pomoci k titulu.

"Doufám, že Noriyuki vyhraje pro Ducati kýžený titul. Ode mě může počítat s jakoukoliv možnou podporou" slibuje Fabrizio svému japonskému týmovému kolegovi "krytí zad". Nesmíme ale zapomenout, že právě Michel Fabrizio připravil Hagu v Imole o "double". Zároveň se chce ale tento italský tovární jezdec Ducati rozloučit s letošní sezónou dvěma kvalitními výsledky. 


Na rozdíl od Hagy (ten jel v roce 2008 v Portugalsku na Yamaze a jednou nedojel a jednou skončil až jako 14.) má Fabrizio s továrním motocyklem Ducati jen ty nejlepší vzpomínky na tento portugalský okruh: 2008 si zde vyjel Troy Bayliss ve svém posledním superbikovém závodě dvě skvělá vítězství a Michel Fabrizio stál vedle něho ve druhé jízdě na podiu - jako druhý v cíli. 

A minimálně i letos by chtěl Fabrizio skončit v obou jízdách do třetího místa: "Moje letošní sezóna byla skvělá a tak bych ji chtěl zakončit umístěním na podiových stupních. A mohu jet opravdu v klidu, mé třetí místo mně už nikdo nemůže vzít". - Fabrizio má totiž na Biaggiho náskok 53 bodů. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist