Effenbert Liberty Racing Team míří k výšinám v Sestriere!

Effenbert Liberty Racing Team si zvolil město Sestriere k tomu, aby oficiálně představil sestavu svého týmu pro sezonu 2012, která odstartuje poslední neděli v měsíci únoru na Phillip Islandu.

Tento překrásný zimní resort, který se pyšní nejvyšší nadmořskou výškou mezi italskými městy, poskytne zázemí mimořádné sešlosti, při jejíž příležitosti se představí tři špičkoví protagonisti mistrovství světa superbiků Maxime Berger, Sylvain Guintoli a Jakub Smrž, jejich oficiální motocykly a samozřejmě také kompletní vedení týmu.

Na výsluní nebudou tentokrát pouze vrcholky Alpských hor Piemont, ale také ojedinělé „rendezvous“, které má veškeré prostředky ke svému úspěchu.
„Tato událost má pro tým velký význam,” uvedl manažer týmu Effenbert Libery Racing, pan Fabio Alberti, „bude to skvělá příležitost dát všechno dohromady a užít si poklidný víkend před tím velkým krokem kdy zahájíme samotné odpočítávání dnů do zahájení sezony. Bude to již náš druhý rok v seriálu mistrovství světa. Tým se neustále rozrůstá a my se snažíme dosahovat co možná nejlepších výsledků ve všech sférách našeho působení. Panuje zde neskutečné odhodlání nepřehlédnout žádnou maličkost. V Sestriere směle přivítáme začátek tohoto nového dobrodružství. Program tohoto víkendu bude plný překvapení a já vás všechny tímto zvu, abyste se k nám přidali. Můžete si být jisti, že nebudete litovat.“

Toto výjimečné setkání bude zahájeno ve 2 hodiny odpoledne v sobotu 4. února autogramiádou jezdců v samotném srdci města Piemont a, umožní-li to počasí, čeká nás pozoruhodný program s jezdci pro všechny zúčastněné.

Posléze se hosté přesunou na gala večeři v restauraci hotelu Belvedere.
                      
Večerní program, kterého se zúčastní partneři týmu a krásné dívky, bude poté ukončen v klubu Tabata v Sestriere, v srdci nočního života populárního lyžařského centra, který patří topmodelce Barbaře Delmastro Meoni, jejíž půvaby můžete obdivovat v aktuálním únorovém čísle časopisu Playboy.
                       
Nedělní ráno bude věnováno fotografování jezdců a motorek, tiskové konferenci a setkání s fanoušky.

Vše je řádně připraveno! Effenbert Libery Racing Team roztáčí kola superbikového nadšení v zasněženém Sestriere.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist