Dva čeští "divočáci"

Mezi řadou zahraničních jezdců s "wild card" nechybí ani dva čeští jezdci, kteří pojedou jak v supersportech, tak ve stocích do 1000 ccm.

V kubatuře supersportů uvidíme s číslem "32" Tomáše Holubce na motocyklu Honda CBR6000RR, který pojede za hradecký tým Intermoto Czech Honda. Ten před tímto víkendem řekl: "Na okruhu budu již od středy. Ve čtvrtek je na programu autogramiáda zahraničních i českých jezdců v brněnské Olympii od 14:30h. V pátek ve 12:10h bude autogramiáda jezdců týmu Intermoto přímo na okruhu. Odpoledne již všechno vypukne na závodní dráze. Moc se těším a jsem rád za tuto možnost. Budu se snažit zajet kvalitní výsledek a potěšit lidi kolem sebe, kteří mě důvěřují a podporují. Můžete mě přijet podpořit přímo na okruh nebo v neděli je kompletní program na Eurosportu2. Live race Supersport začíná na Eurosportu2 ve 13h, start závodu je ve 13:30h. Budu startovat se startovním číslem 32. Držte pěstě! "


Druhým českým jezdcem bude domácí Michal Šembera, který pojede s číslem "16" s motocyklem BMW S1000 RR - BMW Invelt za tým Automotoklub Masarykův okruh v kubatuře litrových stocků.  

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist