Crescent Suzuki potvrdila Voltcom Group

Novým titulárním sponzorem superbikového týmu Crescent Suzuki je Voltcom Group. Britská stáj nastoupí do nadcházejícího ročníku WSBK 2014 pod názvem Voltcom Crescent Suzuki s dvěma jezdci a cílem bojovat o přední příčky v každém závodu počínaje zahajovacím podnikem roku 2014 v Austrálii.

Voltcom Group je společnost z prostředí elektrických přenosových a distribučních sítí ve Velké Británii. V letošním roce již byla partnerem týmu Crescent Suzuki v mistrovství světa superbiků WSBK a pro rok 2014 nahradí FIXI v pozici titulárního sponzora týmu.

Prvním jezdcem Suzuki, který již byl oficiálně potvrzen, je zkušený Eugene Laverty. Druhého jezdce do této chvíle Crescent Suzuki nepotvrdila, ale je velmi pravděpodobné, že to bude Alex Lowes.

„Crescent Suzuki má velkou radost, že Voltcom Group učinil toto rozhodnutí, aby se stal hlavním sponzorem týmu po první sezoně v mistrovství světa superbiků v pozici partnera týmu,“ uvedl k podpisu smlouvy šéf stáje Paul Denning. „Těšíme se na představení nových barev týmu Voltcom Crescent Suzuki stejně jako na dlouhou a úspěšnou spolupráci na i mimo závodní dráhy.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist