Corser nemá žádné zlomeniny, jen otřes mozku

Těžký pád továrního jezdce BMW Troye Corsera v posledním kole I. brněnské kvalifikace dopadl naštěstí relativně dobře.

Australan Troy Corser nemá naštěstí po velmi těžkém  pádu žádné zlomeniny, ale jeho nedělní start je hodně nepravděpodobný. 

Továrního jezdce BMW trefil jeho motocykl do helmy a Australan byl několik minut v bezvědomí. Na tento pád si nemůže tovární jezdec BMW vzpomenout. "Krokodýl" byl transportován helikoptérou do brněnské nemocnice. Zde byly konstatovány pohmožděniny a později mohl Troy Corser nemocnici opustit. Přesto však bylo rozhodnuto, že celou noc bude v přítmnosti týmového lékaře BMW Vicenta Toty.

  
Týmový manažer Davide Tardozzi komentoval tento pád následovně: "Důležité je, že Troy není vážně zraněný. Cítíme s ním a přejeme mu co nejrychlejší možné uzdravení."
 
Jestli pojede Corser nedělní závod, nebylo doposud rozhodnuto. Vedoucí projektu Rainer Bäumel míní, že všichni by mohli být rádi, že se Corser úplně uzdraví do závodu v Silverstone, tedy za 3 týdny. 

Dvojnásobný ex-mistr světa Troy Corser dnes netrénoval - má otřes mozku - objevil se sice ve své garáži, ale do závodu, ačkoliv se kvalifikoval 20. místem, pochopitelně nenastoupí.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist