Chili pomýšlí na start v Silverstone

Pier Francesco Chili spekuluje o svém návratu do sedla závodního superbiku, který by mohl být za jistých podmínek připravený již na blížícím se závodě v Silverstone.

Skvělý italský veterán Pier Francesco Chili navštívil okruh Monza, kde se před dvěma týdny konal čtvrtý závod letošního superbikového Mistrovství světa. V rámci této akce prozradil populární „Paprika“, že se připravuje na svůj návrat do sedla motocyklu Honda CBR 1000RR, se kterým zahájil v týmu D.F.X.treme letošní světový šampionát. Pier Francesco Chili plánuje svůj návrat již na příští týden, kdy se kolotoč WSBK představí na britském okruhu Silverstone. Jak v Monze Frankie prozradil, je jeho jezdecký návrat v Silverstone ovšem ohrožený. Během posledních dnů totiž začala Chiliho velmi bolet jeho zraněná pánev, a tak než se rozhodne zda to v Silverstone alespoň vyzkouší, hodlá Chili absolvovat několik dalších vyšetření jeho zranění.
"Během rehabilitace jsem opět začal cítil velkou bolest, o které jsem přesvědčený, že není svalového původu," říkal v Monze Pier Francesco Chili. "Jsem tímto zhoršením mého zdravotního stavu trochu deprimovaný, ale věřte, že se nevzdám. Jsem rozhodnutý co nejdříve se vrátit k závodění, ale nemohu si dovolit žádná rizika. Než se rozhodnu zda pojedu v Silverstone, chtěl bych vidět, jak se budu cítit v sedle motocyklu. Plánuji se zeptat organizátorů italské Grand Prix, zda by mě nenechali trochu zajezdit v Mugellu. Jízda na motocyklu je totiž jedinou cestou, jak mohu poznat zda jsem připravený, či nikoliv."

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist