Checa testoval poprvé Panigale

Včera byl zahájen WDW - World Ducati Week - 2012 na okruhu "Misano World Circuit Marco Simoncelli", tedy Světový Víkend Ducati. Mistr světa superbiků Carlos Checa se zde poprvé svezl s motocyklem Ducati Panigale.

Kapitoly článku

Přítomní fanoušci se hned první den mohli potěšit pohledem na nový motocykl Ducati Panigale, který společně s legendou Ducati Troyem Baylissem testoval i úřadující mistr světa suerbiků Carlos Checa.
Motocykl ještě nebyl "oblečen" do odpovídajícho designu a je hodně podobný dřívější verzi motocyklu MotoGP. Krátce po prvním svezení napsal Checa na svém twitteru: "Mám na motocyklu dobrý pocit".

Show "World Ducati Week 2012" na okruhu "Misano World Circuit Marco Simoncelli" se kromě Carlose Checy zúčastní samozřejmě Troy Bayliss a dále Danilo Petrucci (aktuální pilot Iodaracing v MotoGP) a úřadující šampion Superstock 1000 FIM Cup. Je zde i druhý protagonista týmu Ducati Althea Davide Giugliano.
 
Carlos Checa se bude moci seznámit s novým motocyklem Ducati 1199 Panigale Superbike i v příštích dnech, stejně jako všichni aktuální piloti Ducati Corse, závodící s modelem 1198: Jakub Smrž, Sylvain Guintoli a Maxime Berger (Team Effenbert-Liberty Racing), Niccolò Canepa (Red Devils Roma) a Lorenzo Zanetti (PATA Racing Team).

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist