Bayliss kontruje Hodgsonovi

Neil Hodgson nařkl nedávno Troye Baylisse z toho, že stojí za jeho neangažováním do továrního týmu Ducati, na řadě byl Bayliss, který nyní reagoval na Hodgsonova slova.

Když před Vánoci na svých internetových stránkách obvinil Neil Hodgson Australana Troye Baylisse z toho, že stojí za jeho neangažováním do továrního týmu Ducati Xerox, všichni jsme pochopitelně čekali na odezvu od mistra světa superbike, která logicky měla následovat. Vždy klidný Bayliss reagoval stejně jako jeho „sok“ Hodgson, tedy vlastním vyjádřením na svém internetovém webu.
"Slyšel jsem o nařčení Neila Hodgsona, že já jsem blokoval jeho příchod do továrního týmu Ducati," píše Troy Bayliss na svých internetových stránkách. "Hodgson není jediný, i Alex Barros si myslel, že jsem blokoval jeho vstup do týmu. Lichotí mi, když si oni myslí, že mám tak velkou moc, jsem ovšem pouze malým kouskem ve velkém týmu. Je zde hodně lidí a hodně faktorů, které rozhodují o tom, kam kdo půjde. Jsem na Vánoce po třech letech u příbuzných v Austrálii, a když jsem se dozvěděl o nařčení Neila Hodgsona, chtěl jsem mu ihned zavolat a na další dva roky mu nabídnout mou práci. Věřte nebo ne, ale je to pravda," zdůrazňuje Bayliss, který má paradoxně stejného manažera jako Neil Hodgson.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist