Barros ano, Biaggi ne

Alex Barros podepise zitra v Rime smlouvu s HRC manazerem Carlo Fioranim a tymovym sefem Klaffi Honda, tedy s Klausem Klafenböckem. A o dva dny pozdeji bude brazilsky jezdec poprve testovat motocykl Honda Fireblade.

Max Biaggi rozhodne nedostane treti tovarni motocykl Suzuki. A duvodu je hned nekolik. Jednak je sef tymu Alstare Corona Francis Batta na italskeho pilota nastvany, ze si protahl svou dovolenou v Americe, aniz by se radeji zajimal o sve angazma u Suzuki. A dale kvuli neplanovanemu Biaggiho testu s vozem formule 1. Ovsem i od Suzuki Japan prislo odmitave stanovisko, ve kterem stoji: Max Biaggi se zacal prilis pozde zajimat o misto u Suzuki. A tak Suzuki nema moznost dodat treti tovarni motocykl s perovanim a elektronikou na takove urovni, jako maji Troy Corser a Yukio Kagayama. A bohuzel ani budget tovarniho tymu nestaci na tretiho pilota.
Ovsem velmi zajimave jsou reakce dvou italskych protagonistu MotoGP na Biaggiho neangazovani. Valentino Rossi rika doslova: "Je to neobvykla situace, nepotkavat v depu Maxe. Byl vzdy mou velkou vyzvou a motivaci. Nechci se do toho michat, ale jezdec jeho kalibru by mel misto ve startovnim poli MotoGP najit. Stale jeste jezdi na hodne vysoke urovni", rika jeho odveky rival a souper.
Ponekud jineho mineni je ale Loris Capirossi: "To je proste zivot. Cas pro Maxe a Alexe Barrose proste vyprsel. Pochopitelne jsme ztratili dva vyborne jezdce, ale pro me uz take zvoni budik. Mladi se tlaci hodne dopredu", je si sveho veku vedom tovarni jezdec Ducati Marlboro.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist