Alstare chlapci do boje o pódium

Max Biaggi a Yukio Kagayama mají před brněnskými závody WSBK jasné cíle – jedině boj o pódiová umístění může uspokojit oba tovární jezdce Suzuki.

Tým Alstare Suzuki Corona Extra se svými piloty Maxem Biaggim a Yukio Kagayamou přijíždí k devátému kolu letošního Mistrovství světa Superbike s jasným cílem zlepšení výkonu a boje o pódium. Loňské double a nedávné zlepšení, staví do role jednoho z favoritů japonského jezdce Kagayamu, který společně s týmem usilovně pracuje na zlepšení nových strojů K7. Pro Biaggiho bude Brno další zkušeností. Ačkoliv on ještě nikdy na tomto okruhu se superbikem nezávodil (pouze testoval), má s českou dráhou značné zkušenosti ze svého působení v Grand Prix.
Max Biaggi
Brno je okruh, který znám, je to okruh, který mám rád. Je to dobrá dráha pro jezdce i fanoušky a já doufám, že tam můžu získat nějaké dobré výsledky. Nedávno jsem tam testoval a vím, že máme mnoho věcí, které musíme na motocyklu udělat, abych měl dobré nastavení. Ostatně to je stejné jako vždy. Vždy chci mít dobré nastavení ještě předtím, než začnu tvrdě jezdit. To je věc, na které budeme v prvním tréninku pracovat.
Yukio Kagayama
Pokud budu schopen zopakovat loňský rok, budu velmi šťastný muž! Vloni to bylo poprvé v kariéře, kdy jsem v Mistrovství světa superbike získal double. Byl to velmi zvláštní pocit. Začátek mé letošní sezóny nebyl tak dobrý, ale nedávno já a můj tým jsme našli dobré nastavení. Nyní se cítím při jízdě více pohodlně a mohu proto tvrději jezdit. Již vím, kde je limit motorky, což dělá mou práci snadnější. Kéž bych toto nastavení našel dříve, ale takové je závodění. Nyní již pouze vylepšit tento pocit a v každém závodě bojovat o pódium.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist