Alex Barros po Austrálii spokojen

První dvě Barrosova pódia přišly na superrychlém okruhu Phillip Island, který brazilské legendě svědčil již v minulosti.

Brazilský jezdec Alex Barros se na okruhu Phillip Island představil ve vynikající formě, kterou dokázal, že okruh, na němž v minulosti triumfoval i v závodě Grand Prix, mu nesmírně svědčí. Po tvrdém kvalifikačním boji a po psychicky náročném superpole, dokázala hvězda MotoGP dosáhnou v nedělních závodech na dvě pódiová umístění. Po souboji s Troy Corserem dojel Barros v prvním závodě na druhém místě, zatímco třetí pozici ve svůj prospěch získal Barros ve druhém závodě soubojem s Noriyuki Hagou.
"Vše bude zřejmě stále lepší a lepší," říkal Barros po svém druhém pódiu během jednoho dne. "Trochu jsem ztratil svou koncentraci, když přímo přede mnou havaroval Troy Corser a já se mu již nedokázal vyhnout. Bál jsem se, že jsem ho zranil, ale říkali mi, že je v pořádku. V tom okamžiku jsem se mu však již nemohl vyhnout. Dnes jsem si také dobře zabojoval, zvláště s Hagou. Dnes mě závody opravdu bavily a získat dvě pódia je také dobrá odměna pro tým v tomto stupni vývoje."

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist