Steve Martin o Oscherslebenu

Hektický měsíc zakončil Australan Steve Martin třetím místem v závodě Mistrovství světa Endurance, které pokračovala o posledním víkendu na německém okruhu Oschersleben.

Po úspěšném výletu na japonskou Suzuku nastoupil australský jezdec Steve Martin do dalšího závodu Mistrovství světa Endurance, když s týmem Yamaha Austria Racing absolvoval v německém Oscherslebenu závod na 24 hodin. Společně se Slovincem Igorem Jermanem a krajanem Damianem Cudlinem vybojovali pro rakouský tým třetí místo, když nestačili pouze na vítězný tým Suzuki Endurance Raccing a nakonec druhý Kawasaki France.
„Opravdu jsem si užíval celých 24 hodin, i když v poslední hodině to bylo trochu nervózní,“ komentuje svůj poslední závod Steve Martin, který si nyní užívá odpočinku ve svém švýcarském domově. „Když se motor začal přehřívat, museli jsme trochu zpomalit, ale stále jsme byli dost před Kawasaki France. Vše bylo pod kontrolou až do doby, kdy nám hodinu před cílem vybuchl chladič. Tým odvedl při opravě chladiče skvělou práci, zpět do závodu nás dostal po několika minutách. Až do cíle potom každý člověk v týmu napjatě očekával, jestli narychlo opravený chladič vydrží do cíle. Vše nakonec dopadlo dobře. Velmi děkuji Damianovi a Igorovi za báječný víkend.“

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist