Eurosport Events je oficiálním promotérem vytrvalostního MS motocyklů

Mistrovství světa vytrvalostních závodů motocyklů bude pro všechny fanoušky dostupnější díky televizním přenosům stanice Eurosport. FIM totiž oznámil nové partnerství s Eurosport Events. Divize společnosti Eurosport Group pro podporu mezinárodních sportovních akcí podpoří FIM Mistrovství světa Endurance motocyklů (FIM EWC) až do roku 2020.

Jako oficiální promotér série bude Eurosport Events zodpovědný za formování harmonogramu MS, TV produkci, zajištění vysílání a poskytování live timingu a oficiálních výsledků. Promotér se také zavázal zvýšit viditelnost MS v médiích přes platformy Eurosportu.

Mistrovství světa bude živě vysílat Eurosport 2. Každé úterý po závodech bude Eurosport vysílat magazín věnující se nejzajímavějším okamžikům světového šampionátu. Internetový přehrávač Eurosport Player navíc nabídne divákům každou minutu každého závodu.

„Vítáme toto partnerství, které zviditelní šampionát FIM, s jeho slavnou historií a oddanými fanoušky, prostřednictvím platforem, které nabízí Eurosport,“ uvedl preziden FIM Vito Ippolito. „Endurance závody jsou jednou z nejvíce vzrušujících forem silničních závodů a my se těšíme na spolupráci s Eurosport Events, která je představí novému publiku a nové generaci.“

Kalendář MS vytrvalostních závodů motocyklů (FIM EWC) 2015

  • 18/19.dubna - 24Hodin Moto Le Mans - Le Mans (FRA)
  • 26.července - Suzuka 8Hodin - Suzuka (JAP)
  • 22.srpna - 8Hodin Oscherleben - Oscherleben (GER)
  • 19/20.září - Bol d’Or (24hodin) - Le Castellet (FRA)

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist