Checa k SRC Kawasaki, Di Meglio s F.C.C. TSR Honda

Bývalí jezdci týmu GMT94 Yamaha, David Checa a Mike Di Meglio, neměli velký problém najít místo pro nadcházející ročník Mistrovství světa vytrvalostních závodů motocyklů 2018/2019. Španěl Checa pojede v barvách SRC Kawasaki a Francouz Di Meglio bude jezdcem úřadujícího šampiona F.C.C. TSR Honda France. První možnost jet s novým týmem mají už v září, protože to je na programu první podnik sezony čtyřiadvacetihodinovka Bol d’Or na okruhu Paul Ricard.

Team SRC Kawasaki France je továrně podporovaný tým pod vedením Gillese Staflera, který ho založil v roce 2009. Stafler býval dlouhá léta mechanikem a následně byl technickým ředitelem Team Kawasaki France. Od roku 2010 až do roku 2016 tým SRC vyhrál pět čtyřiadvacetihodinovek v Le Mans a tři v Bol d’Or. V polovině září odstartují ročník FIM EWC 2018/2019 v sestavě David Checa, Randy de Puniet a Jérémy Guarnoni.

Francouz Mike Di Meglio byl platným členem úspěšné sestavy týmu GMT94 Yamaha. Podobně jako jeho kolega David Checa musel také on hledat místo pro nadcházející sezonu a našel rovnou u úřadujících šampionů, což je japonský tým F.C.C. TSR Honda France. Do prvního závodu sezony 2018/2019 nastoupí Mike Di Meglio s týmovými kolegy Freddy Forayem a Joshem Hookem.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 4 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 2 Kč
skinny přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist