VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
lynx (98) napsal 12.09.2008 v 11:46

Franky: mluvíš mi z duše. CEC má perfektní atmosféru, a bohatě plní funkci možnosti si zazávodit raději na okruhu než za bežného provozu. Nechápu proč místní redakce nedělá podrobné reportáže z každého závodu (zas tolik jich není). Co jiného by měli Motorkáři.cz podporovat, než takové akce - o MotoGP si přečtu všude (ovšem je fakt, že o World Endurance se jinde taky nic nedovim ).

Franky (155) napsal 11.09.2008 v 23:29

To je samé World Endurance a nikde zmínka o české enduranci z úterka 9. 9. 2008. Tohohle podniku se účastní lidé z celé republiky, vesměs jsou to kluci a holky ze silnice. Skoro každý motorkář (který je jen trochu "společenský) zná někoho z okolí, nebo alespoň ví kdo z okolí zkouší závodit v tomto odvětví.
A novináři snad ze všech periodik na tyhle lidičky prdí. Pak divácká účast na těchto závodech je mizivá (přitom pokoukání je úžasné=vždyť soutěží třeba Fazer s Desmosedici= a navíc zadarmo a "závodníci" dosud vesměs postrádají primadonskou nadřazenost a dá se s nimi parádně popovídat) - jak by pořadatelé zpunktovali nějakou drogovou utajenou a zakázanou housepárty.
Sakryš už se proberte novinářská obci - vždyť který "závodník" je nejblíže běžnému motorkáři? No jasně, že ten, který začal se svojí cestovní motorkou zkoušet závodit tak proč nedat motoveřejnosti vědět více o takových lidech, že to jde třeba i v pozdějším věku, že mohou uspět běžní silniční motorkáři se zkušeností získanou běžnými a hlavně dlouhodobým jezděním po silnici získanými zkušenostmi ad. ad..
A není to jen CEC. Většinou i volná, stocky. = když už tak krátká zmínka a dost?!!




TOPlist