"Hradecký" Fabien Foret a spol. na Bol d'Or

Hned tři jezdci spojení s královéhradeckým týmem Intermoto se představili na legendární 24 hodinovce

Ze soboty na neděli proběhl ve francouzském Magny-Cours již 76. ročník legendárního 24. hodinového závodu Bol d'Or, který je součástí prestižního World Endurance Championship.
Na start závodu se postavilo neuvěřitelných 55 motocyklů a mezi nimi i současný jezdec Intermota Fabien Foret v týmu S.E.R.T., "náš" Matt Lagrive v týmu Yamaha GMT94 a také se na Kawasaki objevil Olivier Four, který za náš tým závodil v roce 2009 v Imole, Magny-Cours a Portimau.

V napínavé koncovce závodu uviděl jako první šachovnicový prapor tým Kawasaki SRC právě s Olivierem Fourem. S necelým kolem ztráty dokončil závod S.E.R.T. s Fabienem Foretem a to pouze ve dvou jezdcích, protože Fabienův týmový kolega Vincent Phillipe v podvečer nešťastně upadl a zlomil si klíční kost. Na třetí příčce se umístil tým Monster energy Yamaha a na čtvrtém místě dokončil tým Yamaha GMT94 s Mattem Lagrivem.



Za celý tým Intermoto bych chtěl touto cestou popřát Fabienovi, Mattovi a Olivierovi ke skvělým výsledkům a zároveň bych vás chtěl všechny pozvat ke sledování třetího závodu Supersportů, který se uskuteční již tento víkend v holanském Assenu.

Tým Intermoto

Informace o redaktorovi

Tomas Mysliveček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist