Zítra se porvu o vítězství, prozradil Ježek

V sobotu absolvoval český motocyklový závodník Ondřej Ježek třetí, tedy poslední volný trénink a odpoledne pak důležitou kvalifikaci, která mu sice přinesla první řadu na startovním roštu nedělního závodu, ale jezdec týmu Barni Racing věřil ve víc.

Ve třetím tréninku se zopakovala naprosto stejná situace jako v předchozích dvou, když nejrychlejší kolo zajel Ital Lorenzo Savadori z týmu Pedercici a na druhém místě skončil brněnský závodník Ondřej Ježek. Oba jezdci byli nejrychlejší v kombinaci tří tréninků právě s časy ze sobotního dopoledne. Naopak třetí Leandro Mercado a čtvrtý Fabio Massei zajeli nejlepší časy v pátek odpoledne.
V samotné kvalifikaci překvapil Fabio Massei a pole position vyhrál časem 1'50,351 sekundy. Jediní dva jezdci, kteří Italovi stačili, byl druhý Lorezo Savadori a třetí Ondřej Ježek. Tato první řada na startu je velmi vyrovnaná a nedělní klání slibuje skutečně napínavou podívanou.

„Kvalifikace nám určitě nevyšla dle představ,“ prozradil Ondřej Ježek. „Motorka byla určitě lepší než včera, nicméně vinou vyšších teplot jsme se do optimálního nastavení netrefili. Škoda, že jsem neměl v rychlých kolech úplně volnou trať. Myslím, že to jinak mohlo být trochu lepší. Jsem rád, že jsem udržel start z první řady a zítra se budu rvát o vítězství.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):



TOPlist