Prozatím čtvrtá řada

Tým Salač Racing po páteční kvalifikaci na brněnském okruhu drží prozatímní čtvrtou startovní řadu poháru FIM Superstock 1000.

Výborný vstup do pátého závodu FIM Superstock 1000 dnes zaznamenal jediný český tým v této soutěži, středočeský Salač Racing Team. Ten v sedle s Michalem Šemberou, který pro tento závod nahradil zraněného Michala Salače, zajel v odpolední první kvalifikaci 16. nejlepší čas, když na konci třicetiminutového tréninku u jeho jména svítila hodnota 2:05,963.
Zítra je na programu druhý trénink a odpoledne pak druhá kvalifikace, která rozhodne o postavení na startu nedělního závodu. V této kvalifikaci se mladý brněnský závodník pokusí ještě zlepšit svůj čas a tím se dále posunout startovními pozicemi.

Michal Šembera: „Myslím, že můžeme být spokojení. Po ranním tréninku jsem si do kvalifikace dal cíl 2:06 a zajel jsem 2:05,9. Na tisícovce sedím po roce, takže jsem spokojený. Jdeme krok za krokem, lepšíme se v každém tréninku. Oproti volnému tréninku znamenala kvalifikace posun o šest pozic. Udělali se nějaké změny na motorce, upravil se podvozek a trošičku se udělaly i brzdy, protože dopoledne jsem neměl dobrý pocit z přední brzdy. Mechanici odvedli perfektní práci, tak můžeme být opravdu spokojení. Zítra bych chtěl ještě vylepšit čas a tím i trochu posunout startovní pozici. Myslím, že je to reálné.“

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist