Ondřej Ježek v roce 2014 s Barni Racing

Český závodník Ondřej Ježek bude v sezóně 2014 oblékat barvy týmu Barni Racing, který se účastní světového poháru Superstock 1000. Rozhodující byly posezónní testy, které se konaly na okruhu v Jerezu minulý měsíc.

Ondřej Ježek se dokázal velmi dobře sžít s motorkou a ukázal svůj cit pro další vývoj díky jeho předchozí zkušenosti s Ducati 1199 Panigale z letošního roku.

V sezóně 2013 předvedl čtyřiadvacetiletý jezdec velmi dobrý výkon, když se umístil na třetím místě v italské Imole a v celkovém pořadí světového poháru Superstock 1000 obsadil šestou příčku.

Týmovým kolegou Ondřeje Ježka bude letošní čtvrtý muž celkového hodnocení litrových superstocků, Argentinec Leandro Mercado.

„Jsem velmi rád, že mohu oznámit tuto novou spolupráci,“ uvedl Marco Barnabó, manažer týmu Barni Racing. „Jsme připraveni čelit nejlepší sezóně v roce 2014 a jsem přesvědčen, že s Leandrem a Ondřejem v sedle Ducati 1199 Panigale náš tým drží nejlepší karty, aby dosáhl vynikajících výsledků."

Český jezdec Ondřej Ježek novou výzvu komentoval slovy: „Jsem šťastný za příležitost, kterou mi dal pan Barnabó. Je pro mě velkou ctí závodit v jeho týmu. Zároveň je to ale velký závazek, protože tým bude v příští sezóně chtít útočit na pohárový titul.“

„S týmem Barni Racing jsem absolvoval první testování již v listopadu v Jerezu. Z motocyklu jsem měl skvělý pocit a také zajeté časy byly velmi nadějné. Zimní pauzu budu věnovat tvrdé přípravě a už se nemůžu dočkat až poté opět usednu za řidítka,“
dodal Ondřej Ježek.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist