Althea Racing testovala Ducati s týmem STK1000

Na okruhu Vallelunga dokončili dvoudenní testování jezdci stáje Althea Racing, jenž si vyzkoušeli nové stroje model 2015. Jezdecká sestava týmu Raffaele De Rosa a Luca Salvadori poprvé testovala stroje Ducati Panigale R ve specifikaci Superstock 1000. Na italském okruhu měli dle týmu dosahovat pozitivních výsledků i přes vysoký počet dalších jezdců na dráze. Ve dvou dnech zaměřili pozornost na hledání správného nastavení a citu s motocyklem.

Tým vyzkoušel řadu variant nastavení podvozku a motoru s čímž byl jak Raffaele De Rosa, tak Luca Salvadori spokojen. Všichni si jsou vědomi vysoké úrovně svých soupeřů, ale tým Althea Racing věří, že v letošním ročníku sehrají jednu z klíčových rolí.

První závod absolvují jezdci světového poháru STK1000 v neděli 12.dubna na okruhu MotorLand Aragón, což je zároveň místo třetího kola mistrovství světa tříd Superbike a Supersport. Letošní soupiska týmů světového poháru Superstock 1000 je pořádně nabitá a je jasné, že tyto závody budou divácky hodně atraktivní.
.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist