Úspěšná kvalifikace týmu Intermoto

Velmi dobrou kvalifikaci v sobotu absolvoval český tým Kawasaki Intermoto Ponyexpres. Američan Partick Jacobsen získal v kvalifikačním tréninku na závod třídy Supersport v Aragonii skvělé druhé místo na startovním roštu a jeho týmový kolega Florian Marino v neděli odstartuje čtvrtý.

Kvalifikace začala se zpožděním díky opravdu masivnímu čištění od oleje ze Superbikové kategorie. Naši jezdci se ihned od prvních kol pustili do boje o nejlepší postavení na startu pro zítřejší závod a od prvních okamžiků oba nechyběli mezi nejlepšími šesti.

Po nervy drásajícím průběhu kvalifikace se nakonec Patrick Jacobsen a Florian Marino umístili na druhém a čtvrtém místě. To znamená, že do závodu odstartují z první a druhé řady startovního roštu. Toto řadíme za jedno z nejlepších umístění v kvalifikaci v celé historii našeho teamu. Tony Covena nakonec obsadil dvaadvacátou příčku.

Josef Kubíček z týmu Kawasaki Intermoto Ponyexpres k dosavadnímu průběhu víkendu uvedl: „Mé poděkování patří jezdcům a celému týmu. Úplně všem klukům patří poděkování za super práci a všem partnerům za trpělivost a pomoc při realizování našeho snu být, co nejlepší a prosadit se. Doufám, že se na to všichni dobře vyspíme. Nyní si již jen můžeme říci – vzhůru do boje.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist