Tým Rivamoto hledá nového jezdce, Staring končí

Už po prvním kole sezony v Austrálii skončila kvůli finančním problémům spolupráce mezi ruským týmem třídy Supersport Rivamoto Honda a bývalým jezdcem MotoGP, australským závodníkem Bryanem Staringem. Tým nyní hledá za Staringa náhradu a věří, že do víkendu v Aragonii již nastoupí s novým jezdcem.

Tým Rivamoto Honda koncem března potvrdil, že kvůli problémům s finanční stránkou plnění smlouvy ukončili spolupráci s jezdcem Bryanem Staringem. Australana přitom na pozici jezdce supersportové Hondy CBR 600RR nominovali až na poslední chvíli, když už se vše připravovalo na únorový závod v Austrálii.

Na Phillip Islandu Bryan Staring cílem závodu třídy Supersport neprojel, nicméně do doby, než musel zajet do boxů si nevedl vůbec špatně. Do závodu startoval desátý a v době jeho přerušení červenými vlajkami jel na deváté pozici. Bohužel pro Australana, restart na finálních pět kol už nedokončil.
„Jsem neuvěřitelně zklamaný, že už dál nebudeme s Bryanem pokračovat,“ řekl šéf týmu Jeremy McWilliams. „Je to mimořádně talentovaný jezdec a přejeme mu jen to dobré. Rivamoto nadále jedná a bude jednat s našimi současnými i potenciálními partnery, abychom udělali vše pro řádné dokončení sezony. Již jsme v kontaktu s několika potenciálními jezdci a pevně věřím, že v Aragonii chybět nebudeme.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist