Tým Intermoto zahájil přípravu na sezonu 2014

V neděli sice skončila závěrečným závodem sezóna WSBK, ale tým Intermoto Ponyexpres již zahájil přípravu na sezonu následující a úterní den strávil testováním na okruhu v Jerezu. Motocykly Kawasaki si během dne vyzkoušeli jezdci Marek Červený, Michal Prášek, Patrick Jacobsen, Tony Coveña a Mason Law.

Na třech motocyklech Kawasaki se svezli jednak dva čeští jezdci. Jedním z nich byl mistr České republiky na přírodních okruzích obou sérií Marek Červený, jenž také v minulosti začal kariéru týmu Intermoto v ME a Superstock 1000, a dále vítěz CEMC a třetí muž Mistrovství Evropy Michal Prášek, který měl letos velmi vydařenou sezónu.
Dále měl možnost si motocykl vyzkoušet Američan Patrick Jacobsen, který se tento rok umístil na šestém místě v britských Superbicích a jemuž se podařilo dosáhnout na stejný čas, jaký se jezdil během závodů. S týmem testoval i Nizozemec Tony Coveña, který letos jezdil ve WSBK v kategorii Superstock 600 a celkově skončil šestý. Posledním zúčastněným jezdcem byl Mason Law závodící v britském šampionátu Stock 600. Tři kola se svezl také technický a sportovní director Andrew Pitt.

Po týdnu příznivého počasí bohužel úterní testování od rána provázely problematické podmínky se zataženou oblohou a občasnými kapkami deště, který nakonec i testy předčasně ukončil.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist