S Kawasaki Puccetti Racing podepsal Hikari Okubo

Japonský závodník Hikari Okubo podepsal smlouvu s týmem Kawasaki Puccetti Racing a v příští sezoně bude jezdcem Kawasaki seriálu FIM Supersport. Japonec bude součástí týmu, kde je zkušený několikanásobný šampion Kenan Sofuoglu, toho času mimo hru kvůli zranění.

Čtyřiadvacetiletý Hikari Okubo jel premiérový ročník mistrovství světa supersportů loni a obsadil v něm celkově jednadvacátou pozici. Letos je na tom o poznání lépe, protože před posledním závodem sezony v Kataru figuruje na patnácté příčce. Tím, že přestupuje k týmu Puccetti získává nejen velmi kvalitní technické zázemí, ale také zkušenosti týmového kolegy.

„Z toho, že příští sezonu budu s Kawasaki Pucetti Racing mám velkou radost,“ prozradil Hikari Okubo. „Mým snem vždy bylo se jednoho dne stát prvním japonským šampionem WorldSSP. Cílem je tedy vyhrát a je mi jasné, že tato volba mi dává vše co potřebuji k dalšímu růstu, abych byl stále víc konkurenceschopný. Nikdy předtím jsem s Kawasaki nezávodil, ale rychle se učím a pevně věřím, že budu schopen zajet úspěšnou sezonu.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 0.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist