Představení Step Racing týmu

V ukrajinském hlavním městě Kyjevě proběhlo slavnostní představení supersportové stáje "Step Racing Team" s jezdci Ginem Reou a Vladimírem Ivanovem.

Česko-ukrajinský? tým Step Racing pojede v letošní sezóně mistrovství světa supersportů se dvěma jezdci, Britem Gino Reou a Rusem Vladimírem Ivanovem, jezdícím s ukrajinskou licencí.
 

Tento česko-ukrajinský? supersportový tým Step Racing je nástupcem českého týmu Intermoto Honda a i nadále bude mít své hlavní stanoviště v Hradci Králové, i když pod jinou vlajkou. Manažérem týmu pak pochopitelně zůstává pan Joska Kubíček, který je na snímku s Paolo Ciabattinim, obchodním ředitelem WSBK, který se rovněž tohoto slavnostního představení v ukrajinském Kyjevě zúčastnil. 

Hlavním sponzorem týmu je nový ukrajinský okruh Crimea Grand Prix, který se v motocyklovém světě prezentoval už vloni jako titulární sponzor italského týmu Grand Prix v kubatuře Moto2 Fausta Gresiniho. Tento okruh Crimea Circuit v Evpatorii bude otevřen v roce 2012.


Představovat britského jezdce Gina Reu by bylo nošením dříví do lesa, vždyť mladý Brit se už vloni prezentoval v těch nejlepších barvách. Jen si třeba připomeňme jeho podiové umístění na okruhu v Silverstone, či celkově deváté místo v šampionátu 2010 kubatury SSP.
 

Týmovým kolegou 21-letého britského pilota pak bude ruský závodník Vladimír Ivanov (27), v loňské sezóně člen mistrovského týmu v kubatuře Moto2 seriálu Grand Prix za stáj Gresini Honda. Právě Vladimír Ivanov se stal v sezóně 2008 německým vicemistrem supersportů (za Arne Todem) a slavil v seriálu IDM ve stejném roce celkem 4 vítězství!

A jaké jsou cíle na letošní rok, to řekl pro náš web manažér týmu Joska Kubíček hned po příletu z tiskové konference v ukrajinském Kyjevě: "V tomto jezdeckém složení a za materiálních podmínek, které máme k dispozici, musíme bojovat o uvolněný trůn v této kubatuře. Ovšem jsou to motocyklové závody a v něch jsi jednou nahoře a někdy zase úplně dole. Máme plnou podporu dovozce japonských motocyklů Honda Europe, takže naše motocykly Honda CBR 600RR budou odpovídat nejnovějšímu standartu této značky" a hned ještě dodal: "Nyní nás čekají ještě poslední testy Infrontu před zahájením letošního šampionátu na australském okruhu Phillip Island, kde také celý šampionát o tři dny později začne".

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist