Mahias v Thajsku boural, vyvázl bez vážných zranění

Úřadující mistr světa FIM Supersport, Lucas Mahias, měl v Thajsku dopravní nehodu, při níž naštěstí nedošlo k vážným zraněním Francouze ani jeho dvou mechaniků, kteří s ním jeli v autě. Mělo se jednat o vážnou nehodu, nicméně pro posádku Mahiasova auta se šťastným koncem.

V závěru druhého klání roku se Lucas Mahias dostal těsně před cílem závodu FIM Supersport do kontaktu se Švýcarem Randy Krummenacherem, což hrozilo pádem. Francouz ale do toho nešel po hlavě a spokojil se s druhým místem. Už tolik štěstí neměl v provozu thajské dopravy.

K nehodě došlo v oblasti Buriramu, tedy v místě, kde byly o víkendu závody superbikového šampionátu. Došlo ke srážce s protijedoucím vozidlem a vzhledem k povaze nehody, bylo velké štěstí, že se vše obešlo bez vážných následků.

„Naštěstí jsem v pořádku,“ uvedl Lucas Mahias. „Nemám žádné vážné problémy, jen mě bolí hlava, ale to je normální vzhledem k tomu jak těžká to byla nehoda. Ve skutečnosti jsem se dost vylekal, ale znáte to … takový je život. Po takové nehodě můžu mluvit o štěstí, že jsem si nic nezlomil nebo neutrpěl nějaká vážná zranění. Důležité je, že jsou v pořádku také mechanici. Rozhodně to mohlo dopadnout hůř.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 0.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist