Krummenacher se vrací do WorldSSP, podepsal s Evan Bros

Švýcarský závodník Randy Krummenacher jel letos premiérový ročník v mistrovství světa superbikových motocyklů, kde závodil v barvách stáje Puccetti Racing. Bohužel pro Švýcara sezona mu předčasně skončila kvůli zranění zápěstí, takže místo něho teď v sedle Kawasaki závodí Sylvain Guintoli. Krummenacher nicméně nelenil, spolupracuje s Yamaha Switzerland a dvouletou smlouvu podepsal s týmem z prostředí FIM Supersport Evan Bros.

V roce 2016 závodil Randy Krummenacher prvním rokem v mistrovství světa supersportů a okamžitě byl ve hře o titul mistra světa. Porucha techniky, pár chyb a nakonec z toho bylo celkové třetí místo. Dnes Švýcar po necelém roce v MS Superbiků míří zpátky do WorldSSP, kde bude závodit s týmem Evan Bros s nímž podepsal dvouletou smlouvu.

Ambice Randy Krummenachera nejsou malé a Švýcar věří, že bude od prvního závodu bojovat o titul mistra světa. „Jsem rád, že můžu oficiálně oznámit spolupráci s Yamaha Switzerland a týmem Evan Bros, čímž bych chtěl srdečně poděkovat za podporu, které se mi dostane v nadcházejících dvou letech,“ uvedl Švýcar.

„Když jsem mluvil s majitelem týmu Fabiem Evangelistim a šéfem posádky Maurem Pellegrinim, okamžitě jsem si uvědomil, že společně můžeme vybudovat dobrý projekt. Tento projekt vznikl díky Petru Hostettlerovi a Yamaha Switzerland, jenž do nás vložili svoji důvěru a mě si vybrali jako jezdce. Jsem nesmírně vděčný všem partnerům a sponzorům, kteří se rozhodli mě v příštím roce podpořit.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 0.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist