Kawasaki Intermoto Step před sezónou 2012

Při prvních letošních testech ve španělské Valencii, kterých se zúčastnil pouze Romain Lanusse, bylo potřeba hlavně odzkoušet motocykly.

Jednalo se opravdu o test komplexní funkčnosti motorek, elektroniky a pérování K-Tech. To se beze zbytku podařilo a motocykly by měly být připraveny na opravdu ostré testy v Austrálii 21.2. a 22.2. A potom už nová sezona a první závod 26.února na Phillip Island.
Josef Kubíček majitel týmu:
Věřím a vím, že celý tým v přechodu na Kawasaki udělal maximum, jedeme opravdu do plných a tento rok ani nebylo mnoho volna o vánocích. Doufám tedy, že ta práce se nám na prvních závodech odrazí. A nepojedeme zpět tak smutně jako loni.“
Petr Kubíček manager týmu: „Testování proběhlo dobře až na několik drobných problémů s
elektronikou Motec, které se díky firmě AvioRace podařilo vyřešit. A také bylo důležité, že se neupadlo a nasbírala se první potřebná data. Na dílně pak probíhali poslední dokončovací práce na obou strojích, jsou připravena dvě rezervní chassis. Pak ještě o víkendu design a v pondělí večer 6.2. se nakládalo.
Romain Lanusse: „Byl jsem hodně nedočkavý na první testy s opravdovým supersportem a doufám, že dopadly dobře. Našli jsme varianty v nastavení, které mi vyhovují a jsem spokojen a těším se na závody v Austrálii. Tento okruh neznám, ale doufám, že tým mi pomůže a snad i trochu Fabien, až se k nám v Austrálii připojí. Děkuji za dobrou práci všem v týmu a všem našim partnerům, že můžeme jet.“
Díky vám všem, co stojíte při nás.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist