Jezdecké sestavy ACCR Czech Talent Team - Willi Race a ACCR Smrz Racing by Blue Garage pro Estoril

Poslední závodní podnik letošní sezóny Mistrovství světa Superbiků se o víkendu od 16. do 18. října 2020 odjede v portugalském Estorilu. Jakub Smrž z českého týmu ACCR Czech Talent Teamu - Willi Race a ACCR Smrz Racing by Blue Garage před víkendem opět řešil jezdecké složení.

Za tým v Portugalsku pojedou:
#35 Lukáš Simon (ACCR Czech Talent Team - Willi Race)
# 2 Alex Carrion (ACCR Smrz Racing by Blue Garage)
#76 Štěpán Zuda (ACCR Smrz Racing by Blue Garage)

#35 Lukáš Simon
„Závod v Estorilu pro mě bude další zkušenost v mistrovství světa. Moc se těším na další spolupráci s týmem. Na téhle trati jsem ještě nikdy nejel, takže se zároveň těším i na novou trať. Za tuhle šanci se opět ukázat v mistrovství světa bych chtěl poděkovat Kubovi a týmu. Je to pro mě velká čest."

#76 Štěpán Zuda
„Děkuji za příležitost a možnost jet na divokou kartu poslední závod ve WSBK v Estorilu. Těším se na tento závodní víkend, bude to pro mě nové, jak motorka, tak i tým. Jedu si to užít a pokusit se o co nejlepší možný výsledek!"

Jakub Smrž
„Letošní sezóna je, co se jezdců týče, hodně divoká, ale na druhou stranu jsem rád, že dostalo šanci hodně českých jezdců. A nejen oni, ale i jako tým vidíme, jak jsou na tom v porovnání s konkurencí a dá nám to mnohem více informací pro sezónu 2021, kde bychom rádi měli jezdce, kteří budou konkurenceschopní. V Estorilu bude startovat stálý jezdec Alex Carrion, který nebyl v Magny Cours kvůli problémům v rodině. Dále Lukáš Simon, který v Magny Cours ukázal svůj potenciál a jako třetí jezdec bude talentovaný jezdec Štěpán Zuda. Zvažoval jsem i nasazení 4. jezdce, ale Matyáš Červenka se nemůže zúčastnit a u Davida Kubáňe se týden před závody objevil Covid v rodině. Doufám, že letošní sezónu uzavřeme dobrými výsledky."

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist