Jezdci Intermota mezi Istanbulem a Magny-Cours

Všichni tři jezdci týmu Intermoto Ponyexpres se během třítýdenní pauzy mezi tureckým a francouzským kolem MS Supersportů účastní také dalších závodů. Florian Marino jel 24H Le Mans, Luca Scassa nahradí v GP Aragonie Karla Abrahama v kubatuře MotoGP a David Salom pojede v Laguně Seca závod MS Superbike v sedle tovární Kawasaki Lorise Baze.

Slavnou čtyřiadvacetihodinovku v Le Mans má za sebou nejmladší z trojice jezdců, dvacetiletý Florian Marino, který tento víkend se svým tříčlenným týmem Louit Moto 33 obsadil na motocyklu Kawasaki úžasné 3. místo v kategorii Supersportů.

Za skvělý výkon gratulujeme vítězi celého závodu, továrnímu týmu Kawasaki SRC s jezdcem Fabienem Foretem. Stejně tak uznání patří i slovenskému týmu Maco Racing Team s dalším bývalým jezdcem Intermota Massimem Roccolim, jenž obsadil celkové sedmé místo.

Také Davida Saloma a Lucu Scassu čeká před cestou do Magny-Cours další závodní víkend. David Salom nahradí tento víkend v americké Laguně Sece zraněného Lorise Baze v závodech Superbiků. Luca Scassa zase zavítá do španělského Aragonu, kde pojede místo Karla Abrahama ve třídě MotoGP za český tým Cardion AB Motoracing. Karlovi tímto přejeme co nejrychlejší zotavení a návrat na závodní trať.

Oběma našim jezdcům přejeme úspěšný závodní víkend a zejména bezpečný návrat zpět do stáje Intermoto Ponyexpres. Předposlední závod sezony mistrovství světa produkčních motocyklů třídy Supersport je na programu 6.října 2013 ve francouzském Magny-Cours.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist