Intermoto s Marinem, Jacobsenem a Coveñou

Český tým Kawasaki Intermoto Ponyexpres nastoupí v sezóně 2014 opět do šampionátu produkčních motocyklů WSBK v kategorii Supersport, tentokrát se třemi oficiálními jezdci jimž jsou Francouz Florian Marino, Američan Patrick Jacobsen a Nizozemec Tony Coveña.

Prvním oficiálním jezdcem se stal už na základě angažmá v sezóně 2013 Florian Marino, který nejdřív působil jako náhradník za Davida Saloma a po jeho návratu byl v pozici divoké karty. Florian je v současné době stále ve fázi léčení zraněné ruky, tudíž se posledních testů nezúčastnil, nicméně na začátku roku bude opět připraven nasednout do sedla Kawasaki.

Týmové barvy Kawasaki Intermoto Ponyexpres bude dále hájit Američan Patrick Jacobsen, jenž minulou sezónu závodil v britském šampionátu Superbiků, kde se celkově umístil na devátém místě. Během dvou testů svými časy prokázal, že je s ním rozhodně třeba počítat v boji o nejlepší pozice.
Trojici jezdců doplní Nizozemec Tony Coveña z šampionátu Superstock600, ve kterém se po uplynulé sezóně umístil na celkovém šestém místě. Během dvoudenního testu v Aragonii Tony ukázal, že také jemu prospívá více času stráveného na trati a je schopen předvést velmi dobré výkony.

Tým Kawasaki Intermoto Ponyexpres pro příští sezónu vsadil na tři nadějné mladé jezdce s nimiž se po dvou letech na motocyklech Kawasaki a dvou celkových umístěních na čtvrté pozici bude snažit dosáhnout dalších skvělých výsledků.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist