Gabor je nazpět

Čas mezi rekonvalescencí po komplikovaném zranění z australského Phillip Islandu, prvního závodu letošní sezony, kdy Gaborovi byla doslova sešroubována čelist a prvním evropským závodem využil tým Prorace k solidní porci testování. Hlavně bylo potřeba, aby se Gabor opět po pádu dostal do formy na motorce. Celkem čtyři dny ve Španělsku na okruhu v Aragonu, který si tým po odřeknutí závodu v Brně zvolil za letošní testovací okruh a na okruhu Alcarras vzdáleného od Aragonu asi 100 km jsme využili beze zbytku. Můžeme tedy říct, že Gabor je zpět a velice se těší na další závody.

Již první páteční volný trenink ukázal, že minimálně prvních deset až patnáct jezdců je velmi vyrovnaných a tak boj o čelní umístění na startovním roštu bude velmi těžký. Z toho plyne, že osmé místo bylo pro začátek velmi solidní. Naneštěstí pád v polovině páteční první kvalifikace Gabora lehce zbrzdil a v pátek večer figuroval na dvanáctém místě. V sobotních jízdách se Gabor dokázal pohybovat opět na hranici první desítky a na závěr dne se zařadil na třinácté místo, ze kterého také odstartuje do nedělního závodu.
Gabor Talmacsi: "Pokud se mi zítra povede perfektně odstartovat do závodu a udržet se ve vedoucí skupině, věřím, že uděláme dobrý výsledek."

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist