Brno: Návrat Marina s novým týmem

Talentovaný Francouz Florian Marino pojede od Brna znovu supersportový šampionát, a sice v novém týmu a s indickými penězi.

Kariéra Floriana Marina vedla přes Red Bull Rookies a ME Superstock-600 s týmem Ten Kate Honda přímo do MS-Supersport. Přes loňské celkově 8. místo ve své premiérové sezóně se musel francouzský jezdec ze světového šampionátu odporoučet a vzít zavděk pouze národním šampionátem britských superbiků.

Nyní se ale naskytla možnost návratu do mistrovství světa a Marino ji pochopitelně hned také využil. S úplně novým týmem bude v Brně slavit 19-letý pilot svůj comeback v MS supersportů. Od závodu na Silverstone pak bude mít i týmového kolegu, Brita Dana Linfoota, který je aktuálně zraněn.
Díky indickému přísunu peněz bude talentovaný Francouz pilotovat až do konce sezóny motocykl Kawasaki ZX-6R. Určitou pomoc v otázce vývoje poskytne novému indickému týmu naše stáj Intermoto Step Team, kde jezdí dva Francouzi Fabien Foret a Romain Lanusse. Novým manažérem indické stáje MSD R-N Racing Team India je dosavadní šéfmechanik Intermota Andrew Stone.

Mimochodem: V roce 2013 se na okruhu "Buddh International Circuit" pojede první superbikový historický světový šampionát.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist