Australan Wagner podepsal s Gemar Balloons Team Lorini

Australský závodník Aiden Wagner podepsal pro nadcházející sezonu s týmem Gemar Balloons Team Lorini a bude součástí startovního roštu FIM Supersport. Pro Wagnera to bude jeho třetí sezona v supersportech. V roce 2015 odjel celkem sedm závodů, letos s MV Agusta stejný počet a co se týče celkového umístění, tak si ve srovnání s loňským dvacátým místem letos o dvě pozice pohoršil.

Podpisem s Australanem tým Gemar Balloons Team Lorini definitivně uzavřel jezdeckou sestavu pro nadcházející sezonu, kterou absolvuje v sestavě Aiden Wagner a Kyle Smith. Nejlepší Wagnerovo umístění bylo letos desáté místo z domácího podniku na Phillip Islandu, kde závodil s motocyklem MV Agusta v barvách stáje GRT Racing.

„Jsem moc rád, že budu závodit s Gemar Balloons Team Lorini, týmem s ohromným zázemím, profesionalitou a vynikajícím technickým kompletem,“ uvedl Aiden Wagner. „Udělám maximum, abych předvedl svůj talent a dostál očekáváním.“

Druhým jezdcem týmu je zkušený Kyle Smith. Britský závodník nastupuje do třetí sezony FIM Supersport a v posledních dvou letech byl vždy celkově pátý. Na kontě má čtyřiadvacet odjetých závodů a z toho šest umístění na stupních vítězů včetně tří prvních míst. Smith je jasné eso v rukávu vedení týmu Gemar Balloons Team Lorini.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist