Změny na racing.motorkari.cz

Během posledních dnů roku 2003 proběhlo na těchto stránkách k několika změnám a aktualizacím. Další proběhnou v prvních týdnech roku 2004.

Během Vánočních svátků došlo na těchto stránkách k několika změnám. Tak především byla aktualizovaná sekce PROFILY JEZDCŮ", kde je nyní v části Grand Prix již sestava jezdců dle prvního vydání startovní listiny pro rok 2004. Jistě si také na první pohled všimnete rozdělení části - ostatní, kde je nyní jedna strana pro jezdce zahraniční (jsou zde jezdci, kteří zanechali aktivní kariéry a především jezdci, kteří v minulosti vypadli ze šampionátu Grand Prix). Druhou částí kategorie - ostatní je oddělení pro české jezdce. Zde jich sice prozatím mnoho není, ale v nejbližších měsících by se toto oddělení mělo podstatně rozvinout. U této příležitosti bych chtěl vybídnout všechny jezdce, kteří startují s naší nebo se slovenskou licencí a chtějí být v tomto oddělení také zařazeni, aby mi na mojí emailovou adresu racing@motorkari.cz zaslali údaje nutné k zavedení "karty jezdce", tedy datum a místo narození, město svého bydliště, rodinný stav, oblíbené jídlo, hudbu, okruh a startovní číslo, a pochopitelně i své hobby. Každý profil doplňte statistikou kariéry (vždy rok, šampionát, umístnění případně značku motocyklu), pokud vlastníte nějaké internetové stránky, tak je připište také. Vše mi to společně s jednou fotografií vašeho obličeje zašlete na již zveřejněnou adresu.
Další změnu zaznamenala sekce ROZHOVORY, kde byly doplněné všechny významnější rozhovory, které jsem během letošního roku se svými spolupracovníky učinil.
Poslední vážnější změnou, která proběhla během posledního týdne, je aktualizace kalendáře závodů pro sezónu 2004. Pokud tedy kliknete na odkaz KALENDÁŘ 2004, otevře se vám do nového okna aktuální kalendář závodů všech nejdůležitějších šampionátů pro rok 2004. Zde bych chtěl upozornit nejen na titulní stranu tohoto kalendáře, ale i na to, že celý kalendář se skládá ze čtyř stran mezi kterými si můžete listovat odkazem vpravo-nahoře. Oproti sezóně 2003 byl pro letošní rok doplněný například i kalendář BMW Boxer Cupu, kde startuje náš Michal Bursa, či italský národní šampionát, kde naopak nastoupí naše Markéta Janáková. Vedle těchto šampionátů byly doplněné, ale i jiné národní mistrovství, jako například japonský All Japan či britský British Superbike. Poslední upozornění je na kalendář závodů našeho mistrovství, kde zveřejněné termíny berte opravdu s notnou dávkou rezervy, protože patrně v tuto dobu neexistuje na této planetě člověk, který ví přesně kdy a kde se odehraje náš silniční šampionát.
Aktualizace tímto pochopitelně nekončí, již během několika málo týdnů (odhad 2 - 3) si budete moci zalistovat v archívu kompletních výsledků našeho národního šampionátu. V první fázi budou zveřejněné výsledky Mistrovství České Republiky od poslední sezóny 2003 až do roku 1993. Další roky, až do prvního ročníku v roce 1954, budou následovat v dalších měsících (je to naprosto únavná a mravenčí práce, představte si hrabat ve výsledkách časoměřičů z každého závodu, kde k jedné třídě mám hromadu papírů a to od rozpadu jednotlivých časů od prvního tréninku až po tabulku průjezdů v závodě a to vše za ty roky je kompletně promíchané!!!).

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist