Zmatek na trech kolech

Necely mesic pred startem noveho rocniku MS kubatury Superside nevi prakticky nikdo, o co a jak se vlastne letos pojede.

Zmatek na trech kolech
Mistrovstvi sveta tridy Superside se uz nepojede v ramci WSBK. Promoter Bernd Steinhausen se totiz doposud nedohodl s bratry Paolem a Mauriziem Flamminiovymi. A to vse ctyri tydny pred planovanym prvnim zavdem MS.
Nekteri z prednich jezdcu teto divacky velmi pritazlive discipliny "s akrobaty na trech kolech" se k tomuto problemu vyjadrili nasledovne.
Tak treba Rakusan Klaus Klaffenböck rika: "Existuje provizorni kalendar a to se tremi zavody v ramci WSBK a take s terminy v ramci Mistrovstvi Evropy. Krome toho je naplanovan zavod pri Grand Prix ve Welkomu ".
Vicemistr sveta, Nemec Jörg Steinhausen je naproti tomu zcela klidny: "Nas sport byl v roce 2003 vynikajici a proto chtel Flammini vice penez, nebot platna smlouva uz vyprsela."
A nyni by se mel konat nejaky pohar v ramci WSBK ...?
Majitel cestovni kancelare Bernd Steinhausen investoval do mistrovstvi sveta Superside milionove sumy a take jednotlive startujici posadky musely zaplatit Flamminimu 7.000 Euro.
A uradujici mistr sveta Steve Webster se uz pro jistotu prihlasil do britskeho mistrovstvi.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist