Závody v Hradci Králové

Na letišti v Hradci Králové se o tomto víkendu konají závody minibikových motocyklů Automat 50 a Evropa 70. Pro nás bude zřejmě hlavním tahákem závod třídy 125 Sportproduction, do kterého je přihlášeno úctihodných 24 jezdců!

O tomto víkendu pořádá tým MOTO HAVRDA BRT Mezinárodní Mistrovství České republiky třídy Minibike Automat 50 a Evropa 70. V rámci MEZ MČR se bude také konat volný závod třídy 125 Sportproduction. Celá akce proběhne na letišti v Hradci Králové, kde k tomuto účelu byl zřízen speciální závodní okruh.
Do samotných závodů je přihlášeno 10 jezdců třídy Automat 50, 12 jezdců třídy Evropa 70 a 24 jezdců třídy 125 SP. Jezdci volné třídy 125 SP pojedou dva závody, do těchto závodů byli jezdci rozděleni dle výkonnosti. Tedy jeden závod pojedou profesionálové - jezdci se závodní licencí, druhý závod absolvují jezdci bez licencí, tedy jezdci, kteří tento sport berou jako své hobby. Závody se tedy konají na Hradeckém letišti, celý program začne v sobotu ráno, kdy přijdou na řadu kvalifikace všech tříd. Odpoledne pak absolvují třídy Minibike Automat 50 a Evropa 70 dva závody, po jednom závodě pak absolvují jezdci třídy 125 SP obou skupin. V neděli bude na programu již pouze minibiková představení. Obě minibikové třídy absolvují v neděli dva závody.
Na závodech bude přítomný celý tým Moto Havrda BRT i s jeho jezdci silnice (Jiří Brož, Jiří Klejch, Daniel Havrda). V roli diváků by se měli hradeckého závodění zúčastnit i další úspěšní jezdci z letošního MEZ MČR silničních motocyklů, jako například Jiří Fejta, či Marek Hettych. Na úspěchy letošní sezóny se budete také moci zeptat manažerů a majitelů velmi úspěšného týmu KL Intermoto Czech Republic, tedy pánů Josefa Kubíčka a Jiřího Látra, kteří také předběžně potvrdili svou přítomnost.
Server www.racing.motorkari.cz společně s MOTO HAVRDA BRT zvou všechny fanoušky silničních motocyklů na tyto závody. ČASOVÝ HARMONOGRAM

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist