Začíná tipovací soutěž

Třetí ročník TIPOVAČKY právě startuje. V článku naleznete závody, na které se bude tipovat v prvním kole této soutěže.

Závodní sezóna roku 2004 klepe na dveře a s ní i v pořadí již třetí ročník tipovací soutěže tohoto serveru. Již tento víkend se ve španělské Valencii rozburácejí motory motocyklů, které poženou jejich jezdci za vytouženými body v prvním díle superbikového šampionátu této planety. Je tedy čas i na spuštění TIPOVAČKY. Pro letošní rok dozná tipovačka změnu v podobě vkládání Vašich tipů, v tuto chvíli však není programování tipovačky hotové a tak pro dvě úvodní kola (Valencia a za týden Daytona) se musíme ještě spokojit s osvědčenou metodou zadávání Vašich tipů do komentáře pod tento článek.
Použijte tedy postup, který znáte z loňského roku a tipujte následující vítěze: vítěz sobotního superbikového Superpole, vítěz 1. závodu WSBK, vítěz 2. závodu WSBK, vítěz závodu Supersportů a vítěz závodu třídy Superstock. Upozorňuji, že v případě Superbike je nutné uvést vítěze jednotlivých závodu, bez rozlišení kdo vyhraje první nebo druhý závod nebude Váš tip započítán.
Celkem tři čeští a dva slovenští jezdci se společně s jedním “našim“ Španělem vydají na žhavý asfalt okruhu Ricardo Torma v Cheste u Valencie, proto budeme opět tipovat i jejich přesné umístnění v nedělních závodech, kterých se tito jezdci zúčastní. Tipujte tedy přesné umístnění Jiřího Mrkývky v 1. a ve 2. závodě třídy World Superbike (POZOR: opět je nutné rozlišit umístnění v prvním a ve druhém závodě), dále tipujte přesné umístnění Tomáše Mikšovského, Matěje Smrže, Jaroslava Černého, Libora Bučka a Alexe Martineze Mase v závodě třídy European Superstock, kterého se tato pětice jezdců zúčastní.
Tradičně doplním i jednu speciální otázku, která bude dnes zaměřená na naše jezdce třídy Superstock. Tipujte, který z dvojice Mikšovský-Smrž bude rychlejší a tím i úspěšnější v kvalifikaci na nedělní závod třídy Superstock. Váš tip zaznamenejte formou – Speciál: Mikšovský (tipujete že lepší čas zajede v kvalifikacích Tomáš Mikšovský) nebo Speciál: Smrž (tipujete že lepší čas zajede v kvalifikacích Matěj Smrž). Ti z Vás, kteří budou ve speciální otázce úspěšní, získají mimořádných 50 bodů na své konto.
Pravidla tipovačky prozatím zůstávají stejná jako v loňském roce (po dokončení programování tipovačky se pravidla mírně upraví ke vztahu registrace do tipovačky) a tedy upozorňuji především na to, že pokud se chcete zúčastnit tipovačky, musíte v tabulce pro zadání komentáře s Vašim tipem vyplnit i okno EMAIL (Váš email musí být funkční). Tipovaní prvního kola skončí v pátek 27. 2. 2004 přesně v 9:00 hod. (rozhodující je čas vložení příspěvku). Na rozdíl od loňského roku již nebude brán zřetel na později vložené tipy (připravovaná tipovačka již také neumožní zadávat vaše tipy později).
Nyní již tedy pouze – hodně štěstí ve vašem tipování!

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist