Z Lotyšska veze Martin Krátký stříbro

Druhé místo vybojoval mistr Evropy Martin Krátký ve čtvrtém závodě sezony v lotyšském Ventspilsu. Český jezdec nestačil pouze na Mike Jensena z Dánska a se svým výkonem byl spokojený.

Po čtvrtém místě z posledního podniku Stunters Battle v Polsku si Martin Krátký spravil chuť pódiovým umístěním na Northern Europe Streetbike Freestyle championship. Kvalifikaci i finále vyhrál dánský jezdec Mike Jensen.

Třebaže Martin nezískal kov nejcennější, je se svým výkonem ve dvoudenním závodě spokojen: „Byla to povedená akce,“ uvedl. „Celkově jsem s víkendem v Lotyšsku spokojený. Myslím, že to byl letos první závod, kde to v přípravě nebo během finálových kol všechno šlapalo jak má.“

Martin bez větších chyb skončil po kvalifikaci na druhém místě, které si udržel i po finálových jízdách. „S umístěním jsem spokojený. Skončil jsem za letos skvěle jezdícím Mikem Jensenem. Myslím, že mě tento závod nakopl v tom, že vím, že mám pořád co zlepšovat. Takže skvělá motivace,“ uvedl k svému výkonu nejlepší český stuntrider.

Nyní má Martin před sebou další závod, který bude na domácí půdě poslední víkend v srpnu, takže s mohutnou podporou fanoušků. Přijďte Martina podpořit, máte jedinečnou příležitost - Czech Stunt Day v Ostravě.

Northern Europe Streetbike Freestyle championship - Lotyšsko
1 – Mike Jensen (Dánsko)
2 – Martin Krátký (Česká republika)
3 – Joona Vatanen (Finsko)

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist