Yamaha vydala tiskové prohlášení

Továrna Yamaha dnes v podvečer vydala oficiální tiskové prohlášení, ve kterém představuje Noricka Abeho jako svého jezdce a vysvětluje v jakých barvách pojedou letos její jezdci.

Továrna Yamaha dnes večer vydala tiskovou zprávu, ve které oficiálně oznamuje, že vedle Marca Melandriho nastoupí v týmu Fortuna Gauloises Tech 3 japonský jezdec Norick Abe, který již za tento francouzský tým, jenž je privátním týmem Yamahy, nastoupí při nadcházejících testech na okruhu Sepang, kde se představí i zbylá trojice jezdců továrny Yamaha - Valentino Rossi, Carlos Checa (oba plně tovární tým Gauloises Fortuna Yamaha) a Marco Melandri z privátního Fortuna Gauloises Yamaha Tech3.
Tisková zpráva továrny Yamaha také konečně upřesnila i sponzora, kterého budou jednotlivý jezdci zastupovat. Zatímco Carlos Checa bude i nadále jezdit ve stříbrno-červeném zbarvení tabákové firmy Fortuna, jeho kolega z týmu Valentino Rossi absolvuje sezónu v modrých barvách druhé společnosti koncernu Altadis - Gauloises. Stejné rozdělení bude i v druhém týmu Yamahy, kde v barvách Fortuny pojede opět Marco Melandri, zatímco Abe pojede stejně jako Rossi v barvách Gauloises.
Testy továrny Yamaha začnou na okruhu Sepang 24. ledna a budou trvat tři dny.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist