www.tomasmiksovsky.com

Na českém internetu vznikly nové motocyklové stránky. Tyto stránky jsou oficiální prezentací motocyklového závodníka Tomáše Mikšovského. Tommyho "sajt" zahájil provoz před několika minutami.

Motocyklový závodník Tomáš Mikšovský se počínaje dnešním dnem zařadil do velké plejády motocyklových závodníků, kteří svou dosavadní kariéru, dosavadní úspěchy i neúspěchy, prezentují na světové síti zvané INTERNET. Počínaje dnešním dnem zahajují svou funkci internetové stránky www.tomasmiksovsky.com, které se stávají oficiální prezentací úspěšného jezdce z Mistrovství Evropy třídy Superstock a Mezinárodního Mistrovství České republiky stejné třídy. Na těchto stránkách naleznete vedle profilu či kariéry samotného jezdce, také nejčerstvější informace z veškerého dění okolo nymburského závodníka, především pak aktuální zprávy z místa konání jednotlivých závodů.
“Jsem docela obyčejný kluk z malého města ,,N,, a mám chuť a snad i schopnosti závodit. To ostatní mají moji přátelé, rodiče a hlavně sponzoři,“ prozrazuje Tomáš Mikšovský těsně před spuštěním své internetové prezentace. “Ve své činnosti se zabývám také internetem, který mám doma vzhledem k finančním nárokům teprve druhým rokem. Pomocí internetu komunikuji s přáteli, ale například i s ostatními jezdci. Hlavní přínos, který mi internet dal, je právě komunikace, a to na vážná i méně vážnější témata. Vlastně bych byl i rád, kdyby moje nové stránky posloužili i ke komunikaci mezi mojí osobou a Vámi. Rád si vyslechnu reakce fanoušků, kolegů, odborníků i nezávislé veřejnosti. Vždy se pokusím reagovat na každý podnět, vždy se budu snažit odpovědět všem lidem, kteří si to budou přát. Jsem rád, že prostřednictvím tohoto spojení budu od Vás dostávat kvalitní informace, které budu vstřebával a snad i podle kterých se budu zlepšovat k obrazu svému i ostatních. Doufám, že se mých stránkách budete cítit jako doma, a že na nich najdete vždy vše potřebné co by Vás zajímalo.“ Zde můžete navštívit stránky Tomáše Mikšovského: www.tomasmiksovsky.com

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist